Brasiliansk Keratin

Organic hair straightening Brazilian damant keratin en revolutionerande behandling för ditt hår

Keratin behandlingen går likväl att använda på vår skandinaviska hår typ som mer afro krulligt uppbyggt hår då dess verkan och proffsiga utförande av våra frisörer gör att behandlingsförfarandet anpassas för varje individs önskade resultat och hår typ för bästa resultat.

Styling by Brazil rekommenderar det revolutionerande Brasilianska Diamant Keratin behandling med det Organiska Hair straightening. Garden Flowers Tree Line Excellence Organic Line.

Produkten är en organisk sammanslutning av representerade afrikanska oljor (Macadamia, Argan och Manketti) hyaluronsyra vars organiska och naturliga exens och ursprung härstammar från vår naturliga omvärld.Garden Flower Tree Line Excellene Organic Line
Excellence Tree verkan på hårstrån bidrar till att minska den överdrivna volymen i håret genom att näringsberika, balansera och ge liv i ämnesomsättningen för varje skadat hårstrå, produkten återger hårstrån dess antioxidantiska verkan och förlorade glansen, resultaten blir hårfiberns naturliga vackra smidighet, formbarhet, flexibilitet och elasticitet.

Före- och efter Brasiliansk Keratin behandling, dra i pilarna för att se resultatet.

Produktens systematiska sammanslutning av 5 naturliga ämnen i vår omvärld innehållande Arginine, biodynamiska naturliga syror, Polyphenois, aminosyror och naturlig bio-keratin lik den i varje mänsklig hårstrå bidrar till att håret återfår dess naturliga skönhet med en maximal skydd mot åldring och skadliga kemikalier.

Det finns tre olika utförande metoder beroende på individens önskade resultat, hårets nuvarande slitage och välmående samt hårtyp och mängd.


Applikations process
1. Tvätta håret 2-3 gånger med garden flower ph 7,5 -95 excellence tree organic line.
2. Handukstorka håret. borsta igenom och sätt upp håret i 3 sektioner.
3. Nu applicera keratin Själva keratinbehandlingen läggs på med pensel ,och kamma igenom varje passe.
4. Verkningstid 45-50 min beroende på vilken straightening effekten som önskas.
5. Skölj igenom håret i minst 5 min med ljummet/varmt vatten eller tills det rinner klart vatten igenom håret.
6. Föna håret rak med hösta värme och blåst och thermal round brush i lämplig ,föna till håret är 100% torrt.
7. Sätt upp håret i sektioner igen och försegla håret passe för passe med titanium flat ion.
8. Kunden kunden kan tvätta sitt hår när hon vill efter behandlingen med alltid använda ganden flowers champoo& condicioner , mask inpackning för att ytterligare bibehålla bästa effekt rekommenderar vi också att använda Garden flowers styling och övriga aftercare produkter.
frizz control ,smooth wave, sleek control , straight smoothGarden Cauterization Reduction of Volume/djup keratin
För dig med skadat eller dött hår

Styling by Brazil rekommenderar även en revival keratin behandling för kemiskt skadat hår som genomgått färgning, blekning, rak permanenet, solblekt hår, livlös och allmänt skadat och slitet hår. Denna behandling riktar sig mer som näringsgivande tack vare dess berikade substanser hämtade från honeypotato och frukten Moringas oljiga substanser.

Produktens funktion är att fukta, reparera sprött och dött hår, ge stadga, ge glans, normalisera hårfiberns struktur med dess naturliga ämnen. Behandlingens tid kan variera mellan 1-1,5 timmar beroende på hårkvalité och behov.Organic Hair Straightening Braziliansk Keratin med Hyaluronsyra , Arginina, macadamia,arganolja Protein som användas i djup behandling
Bra för kropp och ansikte samt hår.

Behandling med Hyaluronsyra tjänar till att bromsa effekterna av vädret på trådarna

Det är redan ett av de ämnen som används i hudkrämer och ansikte på grund av dess breda acceptans av dermatologer, forskare och konsumenter. Vi talar om Hyaluronsyra, ett protein som produceras av kroppen, men som har sina nivåer minskade med tiden.

Enligt hudläkare, har detta protein makt att återfukta huden, verkar direkt på hydrering av hårbotten (som är den levande delen av håret), vilket gör det mer elastisk, balanserat och näringsrikt. Om resultatet av detta säger viran, att hårets fiber är ljusare, smidigare och mindre poröst.

Hyaluronsyra fuktar huden utan att lämna det oljigt, fyller utrymmena mellan cellerna, och ger ett ungdomligt utseende på användaren , som kännetecknas av hudens elasticitet. Just för att det redan är en del av den mänskliga kroppen, utnyttjas detta protein av cellerna när de placeras i krämer.

Garden Flowers varumärke i hårvårdsprodukter lovar att föryngra och förnya ledningarna, som en Anti-Aging behandling.Åldrigt hår
Produkterna kan användas av dem som har fett hår i alla åldrar, åldrande hårstrån kommer inte bara av tiden, utan även genom kemisk påverkan (missfärgningar, progressiva borstar, avkoppling och andra), med hög temperatur (torktumlare, strykjärn och baby Liss), vädret (sol, vind, regn) och klor, havsvatten, användning av hårprodukter av låg kvalitet och luftkonditionering, till exempel. Hudläkare förklarar att det är därför en femtonåring kan ha lås mer "åldrad" än en kvinna på 40 år.

De tre viktigaste faktorerna som avgör hårets struktur är porositeten av fibern (samma process som sker med missfärgning), dess täthets förlust (som låter tunn och svag), och obalansen i hårbotten (vilket skyddas av produktionen av talgkörtlar, som garanterar elasticitet av trådarna, men som kan påverkas, påverkar hårtillväxt).

Behandling med hyaluronsyra släpptes av i olika produkter finns just nu i salonger och kan utföras en eller två gånger i månaden. Hudläkare föreslår att konsumenten utför behandlingen under en viss period, och efter det, ändrar produkten så att håret inte mättas.