Brasiliansk Vaxning

Vi är specialister på Brasiliansk Vaxning..Vi är bästa i Stockholm. Jag erbjuder brasiliansk vaxning, endast för kvinnor och män . Efter noggrann undersökning av marknaden hittade jag till slut det bästa märket jag provat – gold vax . Jag använder olika underbara vax vi är väldigt nöjd med både kvalité och resultat.

Gold Vax
gold vax

Gold Vax innehåller arganolja och paraffin som är snäll mot din hud. Det kombinerar några av de bästa ingredienserna som finns på marknaden med egna produkter och tekniker för en skonsam hårborttagning. Hårborttagning med GOLD vax är en eftertraktad behandling runt om i hela världen. Jag använder inte pappers- eller tygremsor vid brasiliansk vaxning. det är väldigt skonsamt för huden att inte göra det. I brasiliansk vaxning ingår vaxning mellan skinkorna.

100% nöjd-garanti
Vi på styling by brazil siktar på att du ska gå härifrån nöjd och hårfri. Har du fått ett oönskat resultat vid din brasilianska vaxning vill vi åtgärda detta. Alla oönskade reaktioner, litet som stort, vill vi förebygga och hjälpa dig att ta hand om och förstå. Vi uppskattar därför att du kontaktar oss. Ring eller meila oss så hjälper vi dig.

gold vax

Om vaxning
Vaxning är förmodligen ett av de äldsta och mest välbeprövade metoderna att avlägsna oönskad hårväxt. Vid regelbunden vaxning kan ibland hårsäcken ”tröttas ut” och hårväxten återkommer inte i samma utsträckning. Du slipper även den stickiga vassa känslan som när håret tex avlägsnas med rakning eller hårborttagningskrämer.


Hur länge som du är hårfri på det vaxade området beror på flera olika saker som var dina strån är i växtfasen och hur fort dina strån växer. För bästa resultat bör stråna vara fullt utväxta och vi rekommenderar även att du använder ett växthämmande enzym efter behandlingen. Hållbarheten för de allra flesta ligger runt 2-4 veckor och då kommer givetvis inte alla strån tillbaka på en gång.


gold vax

Att tänka på
• Hårstråna måste vara minst en halv centimeter långa
• Efter behandlingen bör du undvika sol och parfymerade produkter på det vaxade området inom 48h
• Har du problem med inflammerade hårsäckar rekommenderar vi regelbunden peeling samt noggrant insmörjande med mjukgörande kroppslotion
• Äter eller smörjer du dig med preparat som på något sätt är hudförtunnande, låt oss veta det när du bokar din tid