Våra hår produkter
Excellence Tree
Reparera och skydda torrt poröst och skadat hår. Dåret blir skyddat från uttornig och ytter påverkan såsom UV-Strålar och kemiska behandlingar excellence tree gör håret smidigt, mjukt, gjänsande och lätt att reda ut.
1-RENGÖRING - Skonsam process för att förbereda håret för en konditioneringsbehadling
2-KONTIONERING -Ger näring åt håret och återställer hårbottnens naturliga funktion.
3-STYLING - Vårdande stylingprodukter lämpade att avsluta processen efter rengöring och konditionering och ge rätt finish till håret.
Garden Cauterization Reduction of Volume/djup keratin
För dig med skadat eller dött hår. Styling by Brazil rekommenderar även en revival keratin behandling för kemiskt skadat hår som genomgått färgning, blekning, rak permanenet, solblekt hår, livlös och allmänt skadat och slitet hår. Denna behandling riktar sig mer som näringsgivande tack vare dess berikade substanser hämtade från honeypotato och frukten Moringas oljiga substanser. Produktens funktion är att fukta, reparera sprött och dött hår, ge stadga, ge glans, normalisera hårfiberns struktur med dess naturliga ämnen. Behandlingens tid kan variera mellan 1-1,5 timmar beroende på hårkvalité och behov.
Excellence tree Keratin Treatment
Det är en helt fantastisk produkt. Glöm plattången i månader och inga problem med regn och fukt mera. Borta är all den jobbiga frissigheten många har problem med. Garden har lanserat den första keratinbehandlingen som går att skräddarsy till kunden. ecxellence tree Keratin Treatment - för hår som silke i upp till från 3-4 månader. Organic hair straightening Brazilian Damant keratin. en revolutionerande behandling för ditt hår Keratin behandlingen går likväl att använda på vår skandinaviska hår typ som mer afro krulligt uppbyggt hår då dess verkan och proffsiga utförande av våra frisörer gör att behandlingsförfarandet anpassas för varje individs önskade resultat och hår typ för bästa resultat.
Natural World Hair Treatment moringa Oil
Natural World Hair Treatment moringa Oil - är en underbar och uppfriskande olja, som är speciellt framtagen för torrt och frissigt hår. Oljan har en mjukningseffekt, och fungerar även på att reparera, så därför att de är bra för skadat hår. Den förhindrar frizz, medan Högr fukten i håret, så att den inte torkar ut. Oljan absorberas snabbt och kommer inte att lämna en fet yta. Den lilla storleken är perfekt att bära i din necessär.
Fördelar: Stärkande, Fuktgivande, Reparera, Mjukgörande, Förhindrar friz
Care Line Satin Oil behandling
Care Line Satin Oil behandling är en multiskiktsbehandling med en noggrann blandning av närings-och glansgivande oljor. Denna multifunktionella formula kan användas som en balsam för näring och utredande, men också för att styla och ge ditt hår en extra slutfinish. Den skyddar mot värme och gör ditt hår vackrare varje dag. Mixen av oljor är viktlös och fettfri och absorberas direkt av håret. Resultat: Lysande glansigt, silkesmjukt och friskt hår. Care Line Satin Oil behandling ger oändliga möjligheter.