Skönhetsbehandlingar för ansikte

Ansiktsbehandling

Vi på Styling by Brazil använder produkter som är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Det är en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar.

Ge ditt ansikte lyster och näring

Vi får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och metoder. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade terapeuter då du besöker oss. Vi kartlägger även dina andra rutiner och kan därför se en helhet.

Huden är kroppens största organ

Vi vet att stress, oregelbundna mattider, mediciner, hormoner mm kan påverka huden. Huden är kroppens största organ, och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans. I vår behandlingsmeny kan du se olika alternativ för ansiktsbehandlingar. Alla har olika behov och förutsättningar, och det är därför olika för alla hur ofta man bör göra en ansiktsbehandling.

Det kan vara allt från att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongsvis. Detta hjälper vi dig med när du kommer till oss på Styling by Brazil för din ansiktsbehandling.