Långa och vackra fransar

Fransförlängning

Har du drömt om långa perfekta fransar? Vill du slippa kladdig mascara? Då ska du testa individuell fransförlängning. Resultatet blir fantastiskt, permanenta, långa och vackra fransar som ser naturliga och äkta ut.

Gör fransförlängning i Stockholm

Behandlingen inleds med att bestämma hur långa, böjda och tjocka fransar du vill ha. Resultatet håller mellan 5-8 veckor men bör fyllas på var 3-4 veckor. Det sliter inte på dina naturliga fransar och du ser alltid fantastisk ut.

Vi kommer med rekommendationer och tillsammans kommer vi fram till vilka fransar vi ska använda. Därefter fäster vi en eye-pad på dina undre fransar. Detta görs för att undvika att det kommer lim på dina underfransar under behandlingen. Sen får du slappna av och blunda under tiden som vi gör fransförlängningen.

Vi fäster fransarna en och en individuellt, vilket innebär att vi limmar en lösögonfrans på en av dina egna fransar. Detta gör resultatet mycket naturligare och är mycket mer hållbart än när man använder knippen av fransar, så kallade ”flares”. Fransarna är av syntet eller silke och limmet som används är ett svart professionellt lim, anpassat för fransförlängning.

Normalt är att man fäster ca 70 individuella fransar per öga. Antalet beror på just dina förutsättningar, det kan vara både fler eller färre. Första gången tar fransförlängningen ungefär 2 timmar och vattenförbud gäller i 24 timmar på fransarna. Efter 24 timmar har limmet härdat klart och du kan bada i havet eller pool precis hur mycket du vill.