Vackra och naturliga ögonbryn

Ögonbryn

Ett par välformade bryn kan lyfta ett helt ansikte. Precis som med allt annat så har vi olika förutsättningar även när det kommer till våra bryn.

Gör ögonbryn i Stockholm

För att få en snygg form på brynen så är det viktigt att undvika att plocka strån från ovansidan. Då kan du förstöra din naturliga bågform. För att få så snygga bryn som möjligt så börja vid mitten av brynen och plocka bakåt. Annars riskerar du att få alldeles för tunna bryn med fel form.

Vi kan hjälpa dig med att plocka dina bryn så att du får en ”mall” att utgå ifrån och själv kan plocka enstaka strån för att hålla brynen i schack. Vi färgar även dina bryn i den nyans och styrka som passar dig och dina färger bäst. Våga prova, det gör stor skillnad!

Trådning

Med hjälp av trådning avlägsnar vi oönskad och generande ansiktshår. Det är en urgammal epileringsmetod som är skonsam. Trådningen gör vi på ögonbryn, överläppen, kinderna, hakan och pannan. Vi använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd som rullas över ovårdade hårlinjer. På det sättet undviker du kemikalier i ansiktet. Vid trådning av ögonbryn får du också en fin brynformning.