Massagen fokuserad på fettreducering

Reduceringsmassage

Reduceringsmassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. Massagen fokuseras på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder.

Behandla kropp och ansikte med Refit  3-1 Teknologi

.Ansiktslyft & hudåtstramning. Minskning av rynkor. Kroppskulptering. Cellulitreducering.

RF Hudföryngring & hudåtstramning, Vakuum Blodcirkulation & lymfdränage,  LED Hudcirkulation & skulptering.

Multi-polar RF Rf genererar värmeenergi i huden vilket stimulerar snabbare metabolism, Bättre kollagenproduktion samt förbättrad elasticitet.

Vakuum boostar blodcirkulationen och dränerar envisa fettdepåer genom kroppens eget lymfsystem. Vakuum hjälper även till att leverera RF energi djupare ner i huden.

Led Refil arbetar med LED på våglängderna 640nm och 460nm vilket ökar hudens blodcirkulation och förbättrar hudtonen .

Frågor & svar

1-Hur fungerar Refit?

Refit är en multifunktionell behandling som använder radiofrekvens, vakuum och Led samt dynamiska pulser för att ge effektiva resultat. Alla dessa funktioner i kombination ger en perfekt  hudföryngrande och kroppskulpterande behandling.

Reduceringsmassage stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

Under själva behandlingen deltar man aktivt genom att utföra en serie rörelser som syftar till att spänna samt slappna av i musklerna, vilka gör att vävnadslagren separeras och att fettdepåerna där under behandlas. Reduceringsmassage stimulerar fettnedbrytningen genom massage. Detta utlöser lipolys, det vill säga fettnedbrytning, i fettcellens kärna.

Massagen fokuserad på fettreducering
Reduceringsmassage

Reduceringsmassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. Massagen fokuseras på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder.
REFIT – är en behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp avlägsnar celluliter, reducerar besvärande fettdepåer och stramar upp slapp hud. REFIT bidrar till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner. Cirkulationen ökar och celluliter reduceras effektivt. Det sker tack vare att blod- och lymfkärl öppnas upp i huden och underhudsfettet dräneras på slaggprodukter som försvinner ut ur kroppen.

Antalet behandlingar

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

  • Reducerar överflödigt fett på problemområden
  • Reducerar celluliter
  • Formar och lyfter rumpan
  • Framhäver kroppens konturer
  • Formar och lyfter kroppens konturer
  • Återställer hudens elasticitet
  • Slimmar figuren