Vackra och långa naglar

Nagelförlängning

Förutom ansiktet visar våra händer mest av vår personlighet och vad vi vill ge för uttryck till vår omgivning. Att de är rena och fina är ett första steg och här ingår även nagelvård.

Nagelförlängning i Stockholm

Styling by Brazil erbjuder vi en rad olika behandlingar för att möta just dina behov. Utöver rengöring och klassisk manikyr erbjuds även professionell nagelförlängning samt nagelförstärkning. Självklart kan vi även göra dig extra fin till bröllopet eller något annat festligt tillfälle.

Vill du ha manikyr eller hellre en permanent nagellack (Shellac) som garanterat håller naglarna fina i 14 dagar? Eller en förlängning vilket verkligen gör naglarna iögonfallande? Kom gärna förbi och diskutera hur du vill ha det så hittar vi en lösning som passar dig och dina naglar bäst.

Snygga naglar, god service och ett rimligt pris

Precis som med människor så är varje nagel unik och mitt mål är att hitta den behandling som passar just dina naglar bäst. Detta oavsett om du bara vill göra dem starka och fina eller göra dem längre med nagelförlängning.

Vid nagelförlängning utgår vi alltid ifrån nagelns naturliga form och förlänger sedan med gelé. Det resulterar i starka och vackra naglar som framförallt ser naturtrogna ut. Vill du ha nagelvård eller nagelförlängning i Stockholm så är du välkommen in till min salong. Vi finns här för dig – och dina naglar.